Pater ICT is distributeur en hardware leverancier binnen de Benelux. Bent u op zoek naar een ICT groothandel? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Op het gebied van ICT (Informatie en Communicatie Technologie) leveren wij diensten, technologieën en producten, zoals computers, accessoires, opslag, netwerken, beveiliging, telecom, software en randapparatuur.

U vindt bij Pater ICT alles op het gebied van ICT, In onze ICT groothandel kunt u computers en zakelijke laptops in grote aantallen bestellen. Wilt u snel een complete werkruimte inrichten en een ruimtelijke uitstraling of voorraad inkopen voor uw showroom. Bij Pater ICT bent u aan het juiste adres.

Een computer is natuurlijk niet compleet zonder de juiste monitoren, bekabeling en geluid. Afhankelijk van waarvoor u de computer of laptop wilt gaan gebruiken, zijn er diverse opties te vinden in onze ICT groothandel.

Bent u op zoek naar kwalitatief goede én betaalbare hardware, dan bent u bij Pater ICT aan het juiste adres. Wij in – en exporteren onze refurbished IT over de hele wereld. Refurbished, maar zo goed als nieuw!

Wij leveren tweedehands hardware van A-merken. U kunt hierbij denken aan refurbished computers, refurbished laptops, refurbished monitoren, netwerk apparatuur enz. Alle hardware wordt door onze IT-professionals uitvoerig gecheckt. Indien nodig worden onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Wij zorgen voor een data wipe van de harde schijf en installatie van originele software.  Op deze manier bieden wij onze zakelijke klanten de nieuwste refurbished hardware van uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.

 

Groothandel voor ICT

Hardware

Refurbished