Beheer en monitoring

Je MKB IT-infrastructuur heeft onderhoud nodig om goed te functioneren. Een eigen IT-afdeling of IT-beheerder kan echter duur zijn. Het uitbesteden van IT-beheer aan Pater ICT verlaagt de kosten en verhoogt de continuïteit van je mkb-onderneming.

Wij houden je netwerk voortdurend in de gaten. Daardoor worden problemen snel en vroegtijdig ontdekt. Voordat een probleem zich voordoet, worden problemen, waaronder een defecte harde schijf, geïdentificeerd en verholpen. Daardoor kunnen we je zelfs informeren over een probleem voordat het zich voordoet. Essentiële wijzigingen worden ook zo snel mogelijk doorgevoerd, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over de productiviteit van je mkb-onderneming. Op deze manier kan je het hoogste niveau van beschikbaarheid voor je IT-infrastructuur handhaven en storingen tot een minimum beperken.

Geheel of deels ICT-beheer voor MKB’ers

Pater ICT is als ICT-partner in Hoogeveen en omgeving een begrip. Uiteraard kan je je ICT-beheer volledig aan ons uitbesteden, maar desgewenst ook slechts een deel ervan. Welke wensen je ook hebt. In dat laatste geval werken wij nauw samen met je interne systeembeheerder, als verlengstuk en vangnet (bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie). Wanneer wij het volledige ICT-beheer voor jouw MKB bedrijf verzorgen, treden wij in feite op als de ICT-afdeling van je onderneming. Handig als je geen systeembeheerder in dienst hebt of wilt hebben.

Voor je ICT-beheer kun je kiezen uit verschillende serviceniveaus. Zo kan je kiezen voor beheer & support voor enkel de monitoring van je omgeving, waarbij je je eigen servers beheert en je zelf de gebruikers assistentie verleent. Of voor management & support, waarbij wij je gehele ICT-omgeving monitoren, beheren en ondersteunen. In elk scenario ben je verzekerd van garanties en kwaliteit.