Beheer op locatie voor MKB’ers

De meeste ICT-problemen kunnen op afstand worden opgelost. Het is echter mogelijk dat de enige beschikbare optie op dat moment een update of reparatie is. En omdat een computer niet altijd zomaar kan worden meegenomen komen we graag bij je langs voor beheer op locatie.

Waarom kiezen voor beheer op locatie?

De beste optie om dringende problemen aan te pakken of reparaties uit te voeren is met beheer op locatie. Maar tegelijkertijd is het een handige methode om wat praktische tips op te doen voor het gebruik van je apparaat. Ons team bestaat uit deskundige ICT-experts die een diepgaande kennis hebben van verschillende apparaten en die in staat zijn om diverse onderhoudsklussen bij je op locatie uit te voeren. Het installeren en upgraden van hardware en software, het configureren en personaliseren van computers, e-mail of back-ups, het installeren van randapparatuur en netwerken en het verwijderen van virussen en malware behoren allemaal tot deze dienstverlening. De ICT-specialisten van Pater ICT kunnen je ook advies geven over de bediening en de onderhoud van je apparatuur. Ze kunnen je ook adviseren over hoe je je internetverbinding, modem en router kan instellen voor het beste Wifi-bereik.

Meer weten over beheer op locatie?

Op zoek naar een ICT-specialist in Hoogeveen en omgeving? Wij zijn je graag van dienst met ICT beheer op locatie. Wil je onpartijdig advies of heb je een technisch probleem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.