Domein hosting

Ben je van plan een eigen website te creëren en heb je een domeinnaam nodig? Dan ben je bij Pater ICT aan het juiste adres. Domein hosting bij Pater ICT is eenvoudig. Het registreren van een domeinnaam is voor het MKB minstens zo cruciaal als het maken van een website. Een domeinnaam is het webadres van een website. Je voert de domeinnaam in via de browser en deze brengt je naar de juiste locatie.

Hoe kies je een goede domeinnaam?

Een goede domeinnaam is essentieel voor het succes van je website én mkb-onderneming. Net als bij het kiezen van een bedrijfsnaam is het van cruciaal belang dat je domeinnaam potentiële klanten aanspreekt, gemakkelijk te onthouden is en, idealiter, een duidelijk beeld geeft van de producten of diensten die je aanbiedt. Een logische, duidelijke URL is gemakkelijk te onthouden. Dit maakt een website gemakkelijker te (her)ontdekken en verhoogt op lange termijn het verkeer naar je website.

Kies uit verschillende domein extensies

Is jouw gewenste domeinnaam niet meer beschikbaar met een traditioneel domein zoals.nl of.com? Tegenwoordig kan je de meeste domeinen ook aanvragen in combinatie met een andere extensie, zoals .shop of .site. Het voordeel van deze domeinextensies is bovendien dat ze aangeven wat voor soort website of bedrijf je hebt.

Domein hosting bij Pater ICT

Als je een domeinnaam wil registreren, onderzoekt Pater ICT samen met jou de opties en eventuele alternatieven. Wanneer je domeinhosting bij Pater ICT afneemt, profiteer je direct van onze service. Wacht dus niet langer met het registreren van je domein.