Email hosting

Als MKB-ondernemer wil je professionaliteit uitstralen. Toch zijn er veel MKB’ers die geen zakelijk e-mailadres hebben. Een van de eerste dingen die elk bedrijf zou moeten doen, is het opzetten van een zakelijke e-mailaccount. Zo kan een professionele band worden opgebouwd met klanten en andere belangrijke connecties. Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld vaak info@bedrijfsnaam.com als zakelijk e-mailadres. Door zo’n ‘info mail’ aan te maken maakt je organisatie een volwassen en professionele indruk.

E-mail hosting van Pater ICT

Met de e-mail hosting van Pater ICT ben je altijd en overal bereikbaar. Met onze e-mailhosting voor het MKB maak je op een eenvoudige manier je eigen e-maildomein aan. Daarnaast verstuur en ontvang je veilig e-mails wanneer je maar wil, met sterke bescherming tegen spam, phishing en malware.

E-mailen met je eigen domeinnaam

Communiceer digitaal met de e-mailhosting van Pater ICT, die alle noodzakelijke functies verschaft. Dit verhoogt je herkenbaarheid en professionaliteit en zorgt ervoor dat je altijd over voldoende e-mailopslagcapaciteit beschikt, meerdere e-mailaliassen kunt aanmaken en genoeg dataverkeer aankan.