Netwerk installatie

De manier waarop je netwerk wordt geïnstalleerd heeft een grote invloed op de werking ervan. Als ICT partner voor het MKB nemen wij de netwerkinstallatie van onze klanten uiterst serieus. Bij ons geen slordig werk, maar een afgerond project, zodat je volop kunt genieten van je nieuwe netwerk. Wij doen aan uitgebreide voorbereiding vooraf, zodat het zowel voor jou als voor ons duidelijk is wanneer de klus geklaard zal zijn.

Netwerk installatie: een goed begin is het halve werk

Wij van Pater ICT plaatsen de juiste bestellingen en beginnen met de voorbereidingen zodra bekend is hoe het nieuwe netwerk zal worden ingericht. Hiervoor is een voorinstallatie bij ons op kantoor nodig. Zo kunnen we testen en eventueel wijzigingen aanbrengen voor we aan de netwerk installatie beginnen.

De netwerkmigratie

Het netwerk wordt alleen bij de klant geïnstalleerd als wij tevreden zijn over de voorinstallatie. Bestaande gegevens en software worden daarbij verplaatst. Zodra we 100 procent tevreden zijn met ons werk, leveren we het netwerk samen met al het benodigde papierwerk voor je nieuwe netwerk.