Netwerkbeveiliging

Hackers, datadiefstal, cybercriminelen, malware en virussen. Deze gevaren wil je ver van jou en je mkb-onderneming vandaan houden. Tegenwoordig is netwerkbeveiliging een noodzaal op zowel je hardware als de software. Hoe veilig is jouw data?

Waarom netwerkbeveiliging?

Veel MKB’ers onderschatten de netwerkbeveiligingsrisico’s. Omdat cybercriminelen steeds gevaarlijker worden, mag je netwerkbeveiliging niet achterblijven. En de technologie evolueert altijd. Daarop moet worden geanticipeerd. Pater ICT biedt superieure netwerkbeveiliging om je te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

Voorkom bedreigingen

Een bedreiging kan in enkele omstandigheden meteen opvallen, maar de meeste digitale aanvallen vinden onder de radar plaats. Als organisaties verdachte netwerkactiviteiten niet detecteren, ontwikkelen zij een vals gevoel van veiligheid. Nietsvermoedende werknemers trekken verbazingwekkend snel bedreigingen het netwerk binnen. Zonder adequate netwerkbeveiliging kan dit negatieve gevolgen hebben voor het bedrijf.

Netwerkbeveiliging is maatwerk

Samen met jou bepalen we het juiste niveau van gegevensbeveiliging. Waar trek je als MKB’ers de grens tussen netwerk- en ICT-beveiliging en bruikbaarheid? We kijken naar het informatieve profiel, het publieke imago en het risicoprofiel van de organisatie. Maar ook naar de infrastructuur, uitgaven en wettelijke eisen waaraan de organisatie moet voldoen met betrekking tot haar ICT-beveiliging. Dat is de netwerkbeveiliging van Pater ICT.