Online back-up

Maak je nooit meer zorgen over het verlies van vitale data van jouw mkb-onderneming. Met een online back-up zijn je gegevens beschermd tegen brand, diefstal en andere rampen en kunnen ze 24 uur per dag direct worden hersteld.

Voorkom dataverlies met een online back-up

Heb je ooit nagedacht over de gevolgen voor je bedrijf als je netwerk, server of werkstation om wat voor reden dan ook uitvalt? Het is één ding om de getroffen hardware te herstellen en weer online te krijgen, maar wat als je gegevens permanent verloren gaan? Om gegevensverlies te voorkomen is een solide en betrouwbare back-upvoorziening nodig.

Al je gegevens veilig opgeslagen in de cloud

Als onafhankelijke leverancier van ICT goederen- en diensten zorgen wij ervoor dat onze klanten ICT succesvol en efficiënt kunnen inzetten. Wij maken gebruik van verschillende benaderingen en technologieën om voor elk geval een oplossing te bieden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je nooit meer gegevens verliest, of ze nu op een pc, server of in de cloud staan.

Beter beveiligd door superieur beheer

Er worden altijd tijdig back-ups gemaakt. In geval van brand, diefstal of een ander noodgeval in of op je locatie blijven de gegevens altijd veilig. Onze online back-updiensten worden gehost op speciale servers en door onze experts nauwlettend in de gaten gehouden.