Online werkplek

De digitale werkplek garandeert dat je medewerkers over de nodige digitale tools beschikken om je klanten op elk moment en vanaf elke locatie van dienst te zijn. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken vereist een mobiele aanpak die meer flexibiliteit biedt voor zowel bedrijf als werknemer. Op die manier stel je de klant centraal en speel je beter in op de vraag van je doelgroep. Een online werkplek is dus onmisbaar voor het MKB.

Werk slimmer met een online werkplek

Gebruikers kunnen altijd en overal (samen)werken in een mooie digitale werkplek op een moderne en comfortabele manier. De online werkplek consolideert het belangrijkste nieuws en de interne processen van de organisatie op één locatie. Medewerkers krijgen snel en eenvoudig toegang tot hun online werkplek, die zeer goed beveiligd is. Ook chats, videocommunicatie en realtime samenwerken aan documenten maken werken op afstand een stuk eenvoudiger.

Volledig digitaal samenwerken

De digitale werkplek van Pater ICT is een essentiële oplossing gebouwd op Office 365 waarmee eindgebruikers volledig online kunnen werken en samenwerken. Alles wat medewerkers nodig hebben om effectief te presteren en klanten goed te bedienen is samengebracht op één uniforme plek. Tools en methoden die intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn, verhogen de productiviteit. Onze digitale werkplek is volledig geïntegreerd in het dagelijkse werk van werknemers, maakt flexibel werken mogelijk en verbetert de werknemerservaring.

Wat kan Pater ICT voor je betekenen?

Communiceer altijd en overal met je collega’s met veilige toegang tot je bestanden. Op het werk, thuis of onderweg. Concentreren op je kerntaken is immers noodzakelijk. Wij zorgen ervoor dat je ICT operationeel is en dat je een betrouwbare internetverbinding hebt. Zodat jij en je werknemers kunnen blijven werken. Wij verzekeren de beste werkplek voor je bedrijf. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.