Telefonie

Tegenwoordig werken we op verschillende manieren samen en communiceren we via de meest uiteenlopende media. Het delen van informatie en expertise is dan ook een fundamenteel onderdeel geworden van elke organisatie. Pater ICT zorgt ervoor dat je goed bereikbaar bent via alle vormen van zakelijke telefonie.

Zakelijke telefonie specifiek voor jouw omgeving

Je personeel werkt op kantoor, onderweg, op de werkvloer en thuis. Om efficiënt en productief te zijn, moet alles aanpasbaar zijn en op afstand effectief kunnen werken. Daarom bieden we telefonie op verschillende manieren, van een telefoongesprek tot een webcamconsult. De slimme configuratie van onze bedrijfstelefonie zorgt bovendien voor een perfecte interactie met de klant.

Onze definitie van telefonie draait om de integratie van alle communicatiekanalen. Pater ICT is onafhankelijk leverancier van ICT voor het MKB. Wij zorgen ervoor dat iedereen productief kan werken in een team, ongeacht apparaat, locatie of tijdstip, met behulp van onze oplossingen op basis van geavanceerde technologie. Zo leggen we de basis voor productief en efficiënt werken. Met onze samenwerkingsoplossingen krijg je controle over de interne communicatie en kunnen je medewerkers overal en altijd samenwerken.