VPS

Met Virtual Private Server hosting gebruik je een deel van een gedeelde server. Je kan het vergelijken met een eigen kantoor in een kantorencomplex. Je huurt je eigen kantoorruimte, waar je je eigen werkplek en kantoorinrichting neerzet. Het huren van een complete kantoorfaciliteit is duurder, en in veel situaties onnodig.

Pater ICT verzorgt VPS hosting voor MKB’ers

Als full-service IT-leverancier combineren wij een kwalitatieve locatie-, hardware- en softwareselectie met een klantgerichte aanpak. Dit geldt ook voor de VPS hosting diensten die wij leveren. Pater ICT werkt samen met gerespecteerde serverruimtes om serveronderhoud, beveiliging en upgrades te verzorgen. Hierdoor blijft je serverruimte en website goed functioneren. VPS hosting met alle toeters en bellen die je van ons mag verwachten. Als ICT partner voor het MKB denken we met je mee en voorkomen we storingen door preventief onderhoud.

Streng beveiligde VPS hosting

Pater ICT gebruikt serverruimtes die voldoen aan strenge specificaties om de veiligheid en kwaliteit van je serverruimte te waarborgen. Zo is onder andere geen toegang voor onbevoegden, zijn er strengen persoonlijke controles vereist bij het betreden van de serverruimte, en is er een uitgekiende strategie voor het vermijden van downtime bij stroomuitval.