Webhosting

Webhosting garandeert dat je website voortdurend toegankelijk is voor bezoekers. Bij webhosting wordt je website opgeslagen op een grote server, die altijd aanstaat en verbonden is met het internet. De server-host zorgt ervoor dat het e-mailverkeer goed wordt geleid en dat een website operationeel blijft door deze regelmatig te upgraden en te beveiligen. Bovendien wordt de server zo ingericht dat hij snel reageert en zo min mogelijk downtime heeft.

Waarom webhosting?

Bij het bouwen van een website of een webwinkel voor je mkb-onderneming heb je webhosting nodig. Webhosting zorgt ervoor dat je website voortdurend operationeel en toegankelijk is voor bezoekers. Een hosting server is nodig voor het opzetten en onderhouden van een website of voor het e-mailen vanaf je eigen domeinnaam. Door je website op een hostingserver te zetten, is deze online beschikbaar. Iedereen kan de website dan bekijken. Webhosting is dus onmisbaar voor het MKB. Welke vorm van hosting voor jou geschikt is, wordt bepaald door de doelstellingen van je website.

Webhosting van Pater ICT

Pater ICT is allround partner voor het MKB. Wij voorzien je graag van razendsnelle webhosting. De vindbaarheid van je website en de gebruikerservaring van je bezoekers zijn afhankelijk van hoe snel je website laadt. Bovendien wordt het aantal aankopen via je website ook rechtstreeks beïnvloed door de snelheid. De webhosting van Pater ICT is betaalbaar en veilig. Wij monitoren onze servers actief en reageren snel in geval van een probleem. Wij zorgen voor alles, zo is jouw website altijd functioneel.