Websites

Elke MKB-onderneming is anders, en elke website heeft een specifiek doel. Een kwalitatieve website is niet alleen een communicatiemiddel; het is ook het virtuele visitekaartje van je bedrijf. Je wil dat websitebezoekers een bepaalde actie ondernemen, een zogenaamde conversie. Dit kan het invullen van een formulier zijn, het aanvragen van een offerte of het plannen van een meeting. Daarom bepalen we samen, op basis van jouw visie en onze ervaring, wat je doelen zijn en welke calls to action er op de website komen.

Professionele website laten maken?

Heb je een geheel nieuwe website nodig, of kan je huidige site wel een upgrade gebruiken? Pater ICT staat voor je klaar. Onze deskundige ICT professionals uit Hoogeveen helpen je aan een website die echt jouw ideeën weerspiegelt. Wij sparren dan ook graag met je over je plannen en wensen, of je nu internet-veteraan bent of niet. Wanneer je ons je website laat ontwerpen, kun je erop vertrouwen dat je aan het eind van het project een website hebt waar je helemaal blij mee bent.

Hulp nodig bij je website?

Indien je onderhoud, aanpassingen, installaties of upgrades nodig hebt, helpen onze ervaren ICT professionals je graag. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor ongeplande gebeurtenissen zoals een het oplossen van een hack of een migratie. Als ICT partner voor het MKB staan we voor je klaar met snelle en betaalbare service.