Wifi

Internet wordt steeds belangrijker, en geen enkel huis of bedrijf kan tegenwoordig nog zonder. De installatie ervan kan echter moeilijk zijn – modems, routers en netwerken vergen vaak meer inzicht dan aanvankelijk gedacht. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je het maximale uit je internetverbinding haalt. En laat ons nou precies het bedrijf zijn met de kennis die je daarvoor nodig hebt.

Specialist in het aanleggen van krachtige wifi

Pater ICT is de allround ICT-partner voor het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en aansluiting van bekabelde en draadloze netwerken. Dankzij draadloze netwerken op kantoor kunnen werknemers vrij rondlopen zonder de verbinding te verliezen. Bovendien oogt het aanzienlijk netter omdat er geen bekabeling aan te pas komt. Bij het gebruik van draadloos internet is het van cruciaal belang het netwerk voldoende te beveiligen. Want hoewel apparatuur en bestanden via het netwerk eenvoudig en snel met anderen kunnen worden gedeeld, kunnen ook onbevoegden er toegang toe krijgen. Wachtwoorden en authenticatiemethoden verbieden onbevoegde gebruikers de toegang tot het netwerk.

De juiste installatie en connectiviteit van een netwerk is cruciaal voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Als een netwerk rationeel en methodisch wordt opgebouwd, zijn er minder storingen, fouten en downtime, en kunnen eventuele problemen snel worden opgelost. Daardoor kunnen hotels, evenementen, kantoorgebouwen, functieruimten en huishoudens allemaal profiteren van goed verbonden apparaten door geoptimaliseerd internet.